kangal

Igår träffade jag en kangal för andra gången i mitt liv. Det var så himla häftigt att se en del av Tamlin i den tiken. För det är många likheter. Hon var så lugn och snäll. Nu tycker jag att Tamlin rör sig som en kangal och har samma kroppsform.
Dom är så ovanliga så det kändes ju nästan lite exotiskt ;-) Så otrologt vackra hundar.

Träning och drömmar!

Tänk vad nytta lite träning kan göra. Har mått dåligt några dagar nu, behövde verkligen rensa tankarna. Shape och 4 km löpning grejjart!

Nu är det bara en vecka kvar tills att jag åker till Thailand. Fixar och förbereder här hemma
=]

Vill inte att tiden ska gå fortare nu men längtar till maj! Vi väntar på en kull valpar och hoppas på att det föds en underbar hane! Vi är inte så kräsna vad gäller färg och teckning men vi vill gärna inte ha en helsvart. Personligheten och temperamentet är viktigast. ååååh gud så jag har väntat på det här! Jag har så mycket planer för den här killen...

Lördagens planer

Imorgon ska vi hälsa på en mitteluppfödare till =] Det här är en uppfödare som jag tror vi kommer gilla. Däremot så står vi ju redan i kö på en hane ifrån en annan uppfödare med en väldigt lockande kombination. Vi vet ju inget förrän i maj, det kanske bara kommer tikar.
Det ska i vilket fall bli kul att träffa massa hundar imorgon och speciellt av den här uppfödaren.

Innan ska jag försöka hinna med en joggingtur med fokus på tempo!

Någon dag i helgen ska vi hämta mina däck. Jag blev ju fetlurad när jag käpte bil. Som tur är det en f.d. firmabil som håller på med biltillbehör och dom vill inte ha dåligt rykte, jag i min tur är ingen smart person att blåsa så vi får se hur det löser sig till min fördel.