Mål med träning

På sju veckor har jag gått ner 7kg. Nästa delmål är om 7kg igen och det hoppas jag kunna nå om 7 veckor :) Allt går enligt plan även om det ibland känns som att det tar lång tid. Jag har inte haft oddsen på min sida då jag i två veckor inte kunnat träna pga ryggen och  sen denna vecka, då jag varit sjuk.
Men idag tänkte jag dra igång lite lugnt igen.

Mina mål med vikten står ju här ovan, men nu är det dags att lägga till mål med träningen också :) kosten funkar ju till 95% (mer om det senare.

Mål med träningen
Lägga in mer stretch och rörlighetsövningar.
Börja pressa mig själv i simningen.
Fokusera mer på ben & rumpa.

Anledningen till att jag tänker fokusera på ben & rumpa på gymmet är för att ryggen tar stryk vid annan styrketräning. Jag tänker fortsätta träna överkroppen med gummiband hemma. 


Växter

Varje vår fylls jag av stor kreativitet och förändringslust. Förra året var mitt stora intresse att renovera möbler. Denna vår gillar jag att hålla på med växter!

Här är ett skott som jag tog ifrån mamma-planta, den har efter bara två veckor vuxit sig större. Jag planterade om den i en ny kruka och den mår hur bra som helst :)
Ampellilja.

Även i år tog jag skott ifrån gullrankan på jobbet. Förra året klarade den sig inte men då satte jag den först i vatten i ett par dagar och det tyckte den inte om. Denna gång gör jag som med ampelliljan, jag planterar den i en mini-kruka, väntar tills den tagit sig och planterar sen om den i en större, eventuellt med kokosfiber den kan klättra på :) 


Gullrankan på jobbet är flera medet lång, sträcker sig runt hela entrén med start från två enorma krukor och fortsätter sen över ett träd som hänger lutat över koi-dammen. Jag hoppas att den ger efter sig livsstarka plant-bebisar. Vi får se. Här är en annan växt jag har lyckats med. Jag köpte den på Willys för 3 år sedan. Den växer och mår bra :) dock växer den lite ojämnt men jag låter den vara, annars kanske jag tar dö på den. 

Växter är bra för att rena luften i hemmet. Dom ger även en skön stämning. Så ju mer växter, desto bättre ☺️

Lax <3

Det här är nog min favoritmat just nu:
Lax i ugn, hericoverts och bulgur/matvete. Slurp så gott!