Oplanerad bloggpaus

Hej! 
Jag har inte slutat blogga, jag har bara inget internet på mobilen och det är där jag har alla bilder och brukar blogga från. Men är tillbaka imorgon igen och berättar då hur det har gått första dagarna med valpen =]
 
 

Dan före dan..

 
Hej, hallå!
Vi håller på att valpsäkra och städa här hemma. Imorgon lämnar vi Tamlin hos mamma och pappa sen åker vi till Lin - eller Lidköping (gud, kan verkligen inte hålla reda på dom där 2...) och stannar hos Elin över natten innan vi på fredag fortsätter emot Borås för att hämta Valpen aka Ninx aka walking smell aka Bumbi aka Anakin aka Burre aka Timon aka kärt-barn-har-oerhört-många-namn. 
 
Så på fredag och från och med då blir det riktigt många och förhoppningsvis fina bilder på lilla mittelvalpen här i bloggen för då kan jag fota honom så mycket jag vill =) Hittils har det bara varit uppfödarens bilder och dom bilderna jag tog samma dag som vi var och tingade honom.
 
Just nu känner jag en massa pirr och förväntan i magen. Att få lära känna honom, uppfostra honom och bara se hur han ser ut nu 4 veckor efter att vi träffade honom för första gången. Det ska bli väldigt kul att träffa Elin imorgon och se lite utan Lid/Linköping också. 
 
 

Sista kvällenSista kvällen här på landet. Dagen tillbringade vi inne i Ljusdal. Inte världens bästa väder då det spöregnade från och till så vi gick mest runt inne i butikerna. Lunch åt vi på en restaurang där dom serverade Kinamat och sushibuffé! Super gott :) kvällen spenderade vi tillsammans med mina släktingar, vi hade det jätte mysigt med grillat till middag, kortspel och gotti till kvällen.

Har varit så sjukt onyttig här och ätit alldeles för mycket så det blir en sund och aktiv tid framöver. 
Och på fredag hämtar vi bumbibjörnen💛💜💚 (kan ju inte finnas någon som har missat det vid det här laget).
Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling och förhoppningsvis somna snart!