Frukost

Mitt favorit mål på dagen är frukosten! Här är några av mina vanligaste, kan redan nu skriva att jag dricker grönt te till allt:
 
En kopp med banan, mango eller annan frukt samt 2 ägg.
 
Sockerfria fullkornsringar med frukt & bär samt solroskärnor, linfrö & pumpakärnor. 
 
 
 
1 ägg och havregryn med kardemumma som smaksättning tillsammans med banan & jordnötssmör. (93% jordnötter inget socker eller annat tillsatt)
 
2 ägg, 1 banan, 1 dl havregryn. Bananapanncakes toppat med jordgubbar eller kvar blandat med blåbär ovanpå. 
 

Roadtrip no1

Efter att ha haft ont i knät en tid nu så har jag tagit det en aning lugnt med springningen. Jag försöker hålla igång genom att gå på gruppträningar på gymmet istället. Jag springer fortfarande men inte mer än 2 gr/veckan. Idag står cykling på schemat, det sliter inte lika mycket på knäna har jag hört av min kusin som pluggar någon slags kropps/träningsvetenskap. Först ska jag städa här hemma och ta en promenad med vovven =) Brukar oftast köra träningen innan frukost men idag är det lördag och då är det väldigt skönt att kunna ta det lugnt! 
 
Idag har jag och en vän bokat in ett besök hos en Mittelspitz uppfödare. Min dröm är ju att kunna träna lydnad och prova på en del andra hundsporter. Mittelspitz är en av dom raser som jag har hållt kvar vid länge, en alltiallohund i perfekt smidig storlek. Inte för liten för mig som är en storhundsmänniska och inte för stor. Dom hundar jag har träffat har varit oerhört mysiga, har aldrig träffat någon i hemmiljö dock så det ska bli spännande att göra det idag. Det är absolut inte aktuellt med valpköp nu, men jag och min sambo åker runt och hälsar på olika uppfödare i vilket fall just för att vi ska vara väl förberedda. Jag vet en till här hemma som skulle bli överlycklig av en liten bror! Tamlin skulle vara ett så bra föredöme för den lille. Kan se hur dom utforskar skogarna tillsammans och hur Tamlin drar med den lille ut på vardagliga saker och formar honom från valp till vuxen =) Bara roadtripen till uppfödaren kommer att bli så himla kul! Vi får se om vi hittar.. Jag står för bilen och hon står för körandet ;) Tryggast så. 
 
Det blev föresten dessa skor! Det enda jag inte är nöjd med är att dom är väldigt stora i storleken. Så köper ni dessa gå ner MINST 1-1½ storlek. 
Salomon X-Scream
 
 
 
 

Inför milen

Mitt mål är att jag ska springa milen om några veckor och sedan fortsätta springa milen en gång i veckan samt ett eller två lugnare pass / vecka. 
 
Jag varvar just nu mellan ett par nike free run 3.0 och ett par utslitna asics. Nike free är barfotaskor som jag använder i skog och terräng för att träna upp dom små muskelgrupperna i fötterna så att jag inte skadar mig tillslut, asics är när jag springer på hårdare underlag som tex asfalt. Dom är dämpade och pronerade. Behöver byta ut mina asics och nya skor ger alltid mer motivation till att springa =) Inte för att jag behöver mer motivation för jag tycker redan att det är så himla skönt och kul! 
 
Men tittar på några av dessa, vill ha lite mera färg denna gång:
 
W Patriot 6 ASICS Skor Löparskor Neutrala skor
 
W Lunarglide+ 5 Shield Nike Skor Löparskor Pronationsskor
 
X-Scream W Salomon Skor Löparskor Neutrala skor Trailskor
 
X-Scream W Salomon Skor Löparskor Neutrala skor Trailskor
 
Samtliga kommer ifrån Sportamore.se
Har handlat av dom tidigare och blir nog så även denna gång =) Snabb frakt, smidig retur, bra service, bra priser osv.