Agility & kommandon

Igår följde jag och Ninco med Johanna till brukshundsklubben. Johanna tränade agility med Zita & Flex medans jag och Ninco tränade på ligg och stå =) Under vilan har vi inte tränat så mycket kommandon annat än vardagskommandon som Stanna osv. Han blir så uppspelt och jag har oroat mig för att tassen ska ta stryk. Men nu är det snart söndag och han kommer då att få börja gå lite sakta men säker så nu börjar vi träna lite smått. Han är så otroligt lättlärd och enkel att ha ågöra med. Igår flög Johanna och Flex runt på banan precis i närheten av oss och Ninko hade fullt fokus på mig hela tiden!
 
Min duktiga valp <3
 
 
Nedersta bilden är Ninko med sin nya kompis på jobbet! Mr Kong Wubba! 

Snart Uppsala

Nu börjar det närma sig lite! Vi står som plats 17 i kö i Uppsala på en lägenhet.. Även om det inte blir denna så blir det någon snart! För nu är det inte alls många platser kvar. För bara något år sen var vi på plats 600 på nästan varje lägenhet. Denna vi anmälde intresse på ligger på markplan så det blir tomt också. (Eller gräsplätt?;) Vi tänkte att vi kan bo i Uppsla ett tag. Vi behöver komma härifrån, jag har ju bott här sen jag var liten liksom. Vill testa något nytt, inte fastna här. Och STHLM är ju himla svårt att få bostad i om man inte är rik. 
 
Jag är ledig idag. Det regnar, blixtrar och åskar ute så det blev som en innesittardag. Passar på att träna lite ligg och stå med Ninco. 
 
Veckans bilder:
 
 

Lördagkväll

Igår träffade jag några vänner vid ängsjöbadet. Vi åt pastasallad och hängde på bryggan. Senare åkte vi hem till Cissi. 

Så himla mysigt att sitta där på bryggan med fiskarna som trippelhoppar nedanför och solen som går ner.