Blommor och växter

Jag är verkligen en superwoman ibland. Jag har sprungit, planterat nya och planterat om gamla blommor, städat hela lägenheten + diskat och startat maskin, plockat undan efter måleriet och ätit en bra frukost, druckit te och latte.
Nu har jag dusch, fixa ordning mig och gå med hundarna kvar, allt detta innan jobbet idag. 

Köpte en ny orchide igår. Den gamla fick en blomma i år som sedan ramlade av. Hoppas att denna mår bättre ;) Planterat nytt i farmors gamla blomlåda :) en rätt spännande blomlåda då det poppade upp säsongsväxter lite hipp som happ under årens gång. Runt påsk kommer det upp gula påskblommor, på vintern någon brungrön växt och på sommaren den där ni ser till höger. Ibland tittar det upp en färgad fin blomma. Nu fick den för första gången ny jord sen jag tog över lådan för föera år sedan. 

Intervaller
Idag står intervaller på schemat! Jag hat precis ätit 2 ägg och druckit en hel del vatten. Det är dags för mig att komma någon vart med min träning, hur mycket jag än gillar att slöjogga så vill jag bli bättre, snabbare. 

Pass: 
10 min uppvärmning, jogga. 
15 min intervaller aka 30 sec intensivt, 30 sec vila.
5 min nervarvning, jogga.

30 minuters pass, perfekt såhär innan jobbet :) efter passet går jag en promenad med Tamlin. 

Bilden är lördagens lunch, Uppsala. 


Osund avelOm uppfödarna kunde blicka framåt och se konsekvenserna av sitt avlande, utan att hemmablint tro att tex andnöd är ett personligt drag hos rasen och om ägarna kunde inse detta med och sluta bidra till osund avel genom att ta avstånd och ställa krav så skulle vi kunna få osund avel att gå i en mer rättvis riktning, för hundarnas skull.