Östersund

I fredags tog jag och Ellinor planet till Östersund. Gick upp kl 5 på morgonen och tog bussen till Arlanda. 

Har fått se staden, umgås med mina underbara kusiner, shoppat, festat, träffat nya människor och ätit tacos. Lunchat på café och haft det bra! 

Saknat hundarna har jag gjort. Första gången jag är ifrån ninx mer än bara någon dag så det var ju lite spännande också... Han har haft det superbra med Sofi, fått en boxerkompis och ny kattkompis :]
Har även hunnit med att ta 2 turer till snö of sweden outlet! Herregud så bra jag mår av mina nya smycket ;) att man kan bli så glad av att ge sig själv lite presenter så och då. Tycker fler borde ta efter det! 

På söndag satt vi 6 h på tåget hem till Uppsala. Men vi hade det mysigt, åt och pratade en hel del. Sov en stund osv.  

Idag är det storstädning som gäller nu innan jobbet. Men först ska jag äta en supergod frukost! 
En perfekt lördag <3

Har haft en superbra dag! Gick en promenad med tamlin imorse. Sen åkte jag och ninx iväg på lite äventyr. Vi hittade till den nya hundrastgården och där fick han leka med 2 huskys och 1 shiba. Han hade superkul! Vi gick sen runt en sväng i centrum för lite social-miljöträning. Han är superduktig! Igår visade han lite osäkerhet på jobbet men utanför Jula ville han hälsa på alla han mötte !

När jag kom hem la jag mig i badet med ben and jerrys cinnamon bun. Somnade här en stund! Snart ska jag kliva upp och laga till en riktigt god middag. En perfekt lördag! 

Hemma

Jag har varit så himla deppad senaste veckan. Är just nu inne i en 9-dagars arbetsperiod och mina spring, mat, sov och städeruriner blir ordentligt ruckade på. Imorse städade jag lägenheten ordentligt och jag mår redan mycket bättre. Jag inser mer och mer hur viktigt det är för mig att ha det rent runtomkring mig. Utan att tänka på det blir jag otroligt lättretlig när det är skräp, grejjer och päls överallt. Jag vill att det ska dofta gott och att golven ska blänka! Då mår jag bra :) 

Jag vill flytta, killen vill inte. Så nu har vi taget ett moget beslut och möts halvvägs. Jag flyttar! Och han bor kvar. Nej, skojja bara ;) vi båda bor kvar men jag får göra om hemma. Köpa lite nya möbler, inredning och måla om. Ska fixa balkongen ordentligt också :) kanske lägga trägolv eller så. Ställa upp våra stenblock och ställa blomkrukor på. Kommer bli så fint! Ska även rensa bort gamla saker ur lådorna, kasta bort det jag inte använder ur våran closet. 
Blir nog bra det här! 

Åh, det känns som vår nu! Jag får massor energi, idéer och ork till att göra en massa! Igår var jag på botten och idag är jag på toppen! 


Kanske våra nya kuddar? Dessa färger blir man glad av!!